"Japońskie słodycze" w Gourmand World Cookbook Awards

23.12.2013 20:14 Sebastian Homan

Miło nam poinformować, że książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek "Japońskie słodycze", powalczy z najlepszymi książkami na świecie w konkursie Gourmand World Cookbook Awards w kategorii: książka o kuchni japońskiej. Zwycięzcy zostaną ogłoszeni podczas targów Beijing Cookbook Fair, które odbędą się 19-21 maja 2014 roku w Pekinie.

Gourmand World Cookbook Awards to jeden z najważniejszych konkursów książki kulinarnej (przepisy, historia kuchni, książki o alkoholach i napojach) nazywany kulinarnymi Oskarami. W 2013 roku do konkursu zgłoszono kilkanaście tysięcy książek z 187 krajów świata.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Japońskie słodycze

Format: 171 mm x 246 mm
Nośnik: książka drukowana i e-book
Oprawa: twarda
Papier: kreda
Cena okładkowa: 69 zł
Data publikacji: maj 2013

Wydawnictwo Hanami - www.wydawnictwo.hanami.pl

« wstecz